Ultralight 2in1 shorts Men
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultralight 2in1 shorts Men

1. Letvægtig og behagelig at have på under træning
2. 2-i-1 design med indbygget tights for ekstra støtte og komfort
3. Hurtigtørrende materiale perfekt til intense træningssessioner
  • Men
  • S - II - 45-55cm
  • M - III - 50-60cm
  • L - IV - 55-65cm
  • XL - V - 60-70cm
  • XXL - VI - 65-75cm

750,00 kr. Inkl. moms

600,00 kr. Ekskl. moms

4-10 dage
new_releases Kan bestilles

local_shipping Gratis fragt ved køb over DKK 500,-

SSL krypteret handel
Forsendelse med GLS
30 dages Returret
Anmeldelse af Ultralight 2i1 shorts til mænd:

Ultralight 2i1 shorts til mænd er det ultimative valg for enhver mand, der leder efter komfort og alsidighed i træningstøjet. Disse shorts kombinerer det bedste fra to verdener - de lette og åndbare materialer giver dig mulighed for at bevæge dig frit under træningen, mens det indbyggede inderbukser sikrer optimal støtte og komfort.

En af de største fordele ved disse shorts er deres alsidighed. Du kan bruge dem til enhver form for træning, lige fra løb og styrketræning til yoga og cykling. Den 2i1-funktion gør det nemt at skifte mellem forskellige aktiviteter uden at skulle skifte tøj.

Derudover er Ultralight 2i1 shorts ekstremt holdbare og nemme at rengøre, hvilket gør dem til det perfekte valg for den travle mand, der ønsker at se godt ud og føle sig godt tilpas under træningen.

Kort sagt, hvis du leder efter et par shorts, der kombinerer komfort, holdbarhed og alsidighed, så er Ultralight 2i1 shorts til mænd det perfekte valg for dig. Køb dem i dag og tag din træning til det næste niveau!

LEVERING

Vi sender hver dag med GLS. Som standard sender vi til en pakkeshop, hvor du skal hente din pakke. Hvis du vælger ”med omdeling” er prisen højere.

Såfremt du ikke har valgt anden leveringsform sender vi pakken med GLS til en pakkeshop i nærheden af dig.

Leveringstiden er normalt inden for 3-5 hverdage efter ordreafgivelse. Ved udsolgte varer modtager du en email med besked om den forventede leveringstid, men normalt leverer vi inden for 5 hverdage.

GLS med omdeling bør kun vælges til erhvervsadresser, ellers vil den havne i en pakkeshop selv om du har betalt for en omdeling til erhverv.

Du vil modtage E-mail og-/eller SMS med besked når pakken er afsendt fra os. Der er et trackinglink så du kan følge pakken. Du modtager også information direkte fra det valgte fragtfirma når pakken ligger klar til afhentning på udleveringsstedet.

Leveringen er fragtfri hvis du handler for over DKK 499,-.

Afhentning

Hvis du ønsker at afhente varen, skal du anføre det så vi kan have den klar til dig. Du vil modtage mail når varen er klar.

Varen kan hentes på adressen:

CEP Sport ApS
Bjerredevej 2
4682 Tureby

OBS! Du kan ikke afhente din vare uden forudgående aftale.

Returnering

Hvis du ønsker at returnere en vare kan du gøre det ved at gå ind i vores returportal og angive en årsag til returneringen. Du kan også blot returnere med kopi af fakturaen hvor du skriver årsagen og hvad du ønsker der skal ske når vi har modtaget den retur.
Du har altid 30 dags fortrydelsesret når du handler i vores shop, reklamationsretten er 24 måneder.

Du kan købe en returlabel HER - den koster 29 kroner.

HUSK: Varen skal være i ubrugt stand, dvs. original emballage, lugtfri og ubrugt. Såfremt dette ikke er tilfældet har vi ret til at afvise returneringen, eller fratrække et beløb i din betaling der modsvarer forringelsen.

Du skal forvente at der går ca 1 uge fra vi har modtaget din returpakke til du får behandlet returneringen.

OBS! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT MED DAO!

Du er altid velkommen til at ringe til os på 6016 4468 hvis du har spørgsmål vedr. levering eller returnering, vi har åbent på telefonen hverdage 9:00-15:00

chat Anmeldelser (0)